Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2168 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak

Żenada Gabrielu i panie Post "pierdolnij się w ryj" No Balls. Szkoda klawiatury na obszerniejszy komentarz. Nisko, coraz niżej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
sebastian k.
(badboy.no)
Nowicjusz
nawiązując do tematu i do mojej 1 wypowiedzi
UMIESZ LICZYĆ LICZ ...
kolega " Post No Bills " zadał pytanie dlaczego ?
kolego . dlaczego ? bo taka jest nasza pier... mentalność . jak możemy się jednoczyć i pomagać ? to w naszej kochanej narodowości nie jest mocną stroną niestety. a ja pomagania mam już serdecznie dosyć . w zeszłym roku pomagałem kolesiowi z swojego miasta załatwiałem prace brałem go z sobą fakt lebioda nic nie umiał prawie ale znam jego sytuację rodzinną i mu pomagałem ( jak to kumpel ) lecz pewnego pięknego dzionka 02.12.2009 nie przyszedł do pracy bo popił . ok nie mam sprawy ! ty jedziesz do pracy jest fajnie i dostajesz tel. od żony że ktoś się wjebał ci na chatę a 2 dni póżniej dowiadujesz się że to był ten koleś któremu Qrwa pomagałeś .

więc jak możemy się jednoczyć i pomagać komuś ??? my po prostu mamy to w genach . TAKI JEST NASZ KOCHANY NARÓD tylko kiedy koło dupy się robi ciepło wtedy jesteśmy kochani braterscy i reszta tego chłamu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
juniorsous napisał:
Do wgladu w fundacji WOSP.

Dokumentacja do wgladu w fundacji WOSP!
Jest takie cos jak PDF Latwiej wkleic tobie na M.N. w formie PDF-DOKUMENTACJE,nie!
Ty jak agitowales do akcji serduszek, to oblepiles na M.N. wszystkie zakamarki ORKIESTRA!
Teraz masz PROBLEM WKLEIC dokumentacje na M.N. "wstyd, wstyd, wstyd"
I piszesz ze jest wglad w fundacji WOSP
Wiesz, ty sam sobie tam wgladaj do tego WOSP

Ps: Oglaszaliscie- AKCJE ZBIERANIA NA POGORZELCOW! Gdzie jest dokumentacjaaaaaaaaaaa?
Ps: Napewno znajdziesz nastepne usprawiedliwienie, koles!
Ps: juniorsous /poztym/ pisze sie jak: "pozatym"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Gabrielu strzal z rozliczeniem orkiestry byl pudlem. Robili to naprawde fajni i normalni ludzie.Z portalem to mialo tyle wspolnego co nic,inicjatywa wyszla od czlowieka ktory tutaj jest administratorem i tyle.Pod rozliczeniem podpisalo sie kilka osob miedzy innymi i ja.Cala impreza dla mnie osobiscie byla bardziej integracyjna wlasnie niz pomocowa.Udala sie wlasnie tylko dzieki zaangazowaniu sie nas zwyczajnych normalnych i prostych ludzi.Wielu z nas poswiecilo wlasne pieniadze i oczywiscie czas aby zrobic cokolwiek.
Wracajac do tematu-potrzebna jest organizacja ktora bedzie koordynowac wszelkie poczynania tutaj(np.dni Polskie),w ktorej beda ludzie zorientowani co,gdzie i jak zalatwic by i norwegowie mogli sie o tym dowiedziec,uczestniczyc. Osobiscie uwazam ze nietylko wojny nas jednocza a odrobina checi.Chociaz tutaj w Norge tez musimy sobie wywalczyc miejsce,godne i takie na jakie zaslugujemy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Post No Bills napisał:
juniorsous napisał:
Do wgladu w fundacji WOSP.

Dokumentacja do wgladu w fundacji WOSP!
Jest takie cos jak PDF Latwiej wkleic tobie na M.N. w formie PDF-DOKUMENTACJE,nie!
Ty jak agitowales do akcji serduszek, to oblepiles na M.N. wszystkie zakamarki ORKIESTRA!
Teraz masz PROBLEM WKLEIC dokumentacje na M.N. "wstyd, wstyd, wstyd"
I piszesz ze jest wglad w fundacji WOSP
Wiesz, ty sam sobie tam wgladaj do tego WOSP

Ps: Oglaszaliscie- AKCJE ZBIERANIA NA POGORZELCOW! Gdzie jest dokumentacjaaaaaaaaaaa?
Ps: Napewno znajdziesz nastepne usprawiedliwienie, koles!
Ps: juniorsous /poztym/ pisze sie jak: "pozatym"

Wiesz wkurzyles mnie!!!!!! <chcesz rozliczenia co do grosza orkiestry????? Prosze bardzo-
Zjadles 3 kanpki,2 ciastka,wypiles 2 kawy prosze sobie pomnozyc przez cennik dostepny w najgorszej spelunie w Oslo!!!! Potem wynik przemnozyc przez okolo 500 osob ktore uczestniczyly w imprezie tej slawnej niedzieli. Do tego trzeba dodac czas okolo 20 osob po najnizszej obowiazujacej stawce i wyjdzie tobie rozliczenie!!!!!
Jezeli uwazasz mnie za zlodzieja a to ja miedzy innymi liczylem puszki i pieniadze z aukcji to napisz to wprost!!!! Reszte bez trudu sprawdzisz w internecie!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Gabrielu strzal z rozliczeniem orkiestry byl pudlem. Robili to naprawde fajni i normalni ludzie.Z portalem to mialo tyle wspolnego co nic,inicjatywa wyszla od czlowieka ktory tutaj jest administratorem i tyle.Pod rozliczeniem podpisalo sie kilka osob miedzy innymi i ja.Cala impreza dla mnie osobiscie byla bardziej integracyjna wlasnie niz pomocowa.Udala sie wlasnie tylko dzieki zaangazowaniu sie nas zwyczajnych normalnych i prostych ludzi.Wielu z nas poswiecilo wlasne pieniadze i oczywiscie czas aby zrobic cokolwiek.
Wracajac do tematu-potrzebna jest organizacja ktora bedzie koordynowac wszelkie poczynania tutaj(np.dni Polskie),w ktorej beda ludzie zorientowani co,gdzie i jak zalatwic by i norwegowie mogli sie o tym dowiedziec,uczestniczyc. Osobiscie uwazam ze nietylko wojny nas jednocza a odrobina checi.Chociaz tutaj w Norge tez musimy sobie wywalczyc miejsce,godne i takie na jakie zaslugujemy.

To jest pewne ze robili te akcje fajni ludzie. I w tym "caly sens sprawy-wielkie brawa dla wszystkich wolontariuszy"
Ale, wystarczy wkleic dokumentacje co do formy przekazanie-odebranie zebranych pieniedzy! To jest takie latwe!
W obecnym czasie, wysokiego postepu technicznego, np: PDF jest to zupelnie mozliwe!
I osoby odpowiedzialne za ta czesc programu powinny to dopilnowac, a nie ograniczyc sie tylko do opisu sprawy!
To jest podstawa zaufania i wiarygodnosci uczestniczenia w takich akcjach!
Jak: serduszka, orkiestra czy zbieranie pieniedzy na "POGORZELCOW"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Co do Owsiaka i jego pozytywnej machiny to faktycznie nie mieliscie sie czego obaj uczepic. Raporty sa dostepne na stronie, a w kwestii pytan szczegolowych mail tez jest na stronie podany. Luudzie.. oskarzen pod wzgledem WOSP.. padalo juz wiele z ust wielu i jakos ten w kuluarach uznany za antyklerykala i wroga polityki czlowiek dalej robi swoje... Jak widac zaden krzykacz nie ma na niego haka... Ja nie sadze zeby byl az tak dobrym kretaczem

Organizacje polonijne... hmmm... przeciez istnieja, jest np. DomPolski, jest tez Ambasada... niby odgornie odpowiedzialna za nasze i nteresy i promocje... I jak z kazda rozwijajaca sie organizacja sprawa wyglada zawsze tak samo... z naszego punktu widzenia ONI nie robia nic.. z ICH punktu widzenia MY jestesmy bierni... i kolo sie zamyka... a Ambasada.... hehehe... no wlasnie, co z tym fantem zrobic??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Tak jak napisalem!
Dopilnowanie spraw INFORMACYJNYCH po akcj!!! "DOKUMENTACJA"
Podstawa zaufania i wiarygodnosci uczestniczenia w takich akcjach!

Ps: Pomocne urzadzenia:CanoScan/COPY PHOTO-FILM E-MAIL - "PDF"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Post No Bills napisał:
Tak jak napisalem!
Dopilnowanie spraw INFORMACYJNYCH po akcj!!! "DOKUMENTACJA"
Podstawa zaufania i wiarygodnosci uczestniczenia w takich akcjach!

Jak zona do meza -ufam ci kochanie ale wyplate masz przynosic z odcinkiem bo jak nie to wpierdol!
Kwota zostala podana!!!!! Chcesz sprawdzic czy taka zostala przeslana do Polski???? Bo ja nie wiem w zasadzie o co ci chodzi???Chcesz wiedziec kto ile zebral czy co??? W rozbiciu na puszki czy na aukcje przeprowadzone?
Widac ze nie uczestniczyles nigdy w akcjach tego typu a juz napewno nie w WOSP!!!!
JUZ CI NAPISALEM-SWOJA WYPOWIEDZIA ROBISZ ZE MNIE ZLODZIEJA!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
miało być o jedności i sile a wy tylko o pieniądzach gadać potraficie........ też wam się przypomniało.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok